Vorig jaar ontstond een vacature voor de Raad van Commissarissen van Woonbron. De afgelopen

maanden is een nieuwe commissaris geworven en inmiddels gevonden. Haar naam is Ilse Vegter. Ze is op 1 februari 2019 benoemd.

Ilse Vegter werkt bij ICTU. Dit is een onafhankelijke advies- en projectenorganisatie binnen de overheid. ICTU helpt overheden bij het verbeteren van hun dienstverlening met ICT. Ilse Vegter woont in Rotterdam. Met haar komst heeft de RvC van Woonbron weer zes leden. Met haar kennis van digitalisering is Ilse Vegter een mooie aanvulling op het bestaande team commissarissen. Ilse is op dit moment ook commissaris bij Parteon, een woningcorporatie met ruim 15.000 woningen in de Zaanstreek.

Met de komst van Ilse Vegter heeft de RvC van Woonbron weer zes leden. De RvC kent twee huurderscommissarissen, RvC-leden die worden benoemd op voordracht van de huurdersorganisaties. Zittend RvC-lid Marja van Leeuwen neemt per 1 februari de rol huurderscommissaris op zich, uiteraard in overleg met bewonersorganisatie Concern Participatieraad Woonbron. Karin Doms is tevens huurderscommissaris.