Zoekt u een leuke twee- of driekamerwoning die ook nog betaalbaar is? Die midden in een veelzijdige stadswijk ligt met groen en water en alle voorzieningen binnen handbereik? Hebt u binding met de deze wijk of gaat u iets aan de wijk bijdragen? Dan is Carnisse echt iets voor u!

Woonbron biedt deze woningen aan door middel van een kennismakingsdag. Graag nodigen wij u uit op zaterdag 28 april tussen 10:00 uur en 12:00 uur op de locatie Texelsestraat 18 (pand Huis van Carnisse), om ons aanbod te bekijken en te ontdekken wat Carnisse u te bieden heeft.

Welke woningen zijn binnenkort beschikbaar in Carnisse?

  • Voornamelijk tweekamer en driekamer portiekwoningen

Voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze woningen zijn:

  • Maximaal 3-persoonshuishoudens, max. 1 kind.
  • Inkomen uit arbeid (als u korter dan zes jaar in de regio Rotterdam woont)

Voor meer informatie over de beschikbare woningen kunt u contact opnemen met Jacco Bakker via 088 966 04 23.

Informatie over de buurt

Carnisse is een typische vooroorlogse stadswijk met veel twee (voorheen driekamer) portiekwoningen. Een wijk als deze trekt vooral mensen die van levendigheid houden en graag allerlei voorzieningen om de hoek willen hebben. Mensen die genieten van alle aspecten van de stad. Bovendien zijn het betaalbare woningen, waardoor ook mensen die voor het eerst op zichzelf gaan wonen of jonge stellen die willen gaan samenwonen hier een plek kunnen vinden.

Het aan de zuidkant van Carnisse gelegen Zuiderpark is een fraaie groene ‘achtertuin’ voor de wijk. Winkelcentrum Zuidplein, Theater Zuidplein, Zwembad Charlois en beurs- en evenementenhal Ahoy zijn op loopafstand. Metro- en busstation Zuidplein biedt openbaar vervoer in alle richtingen en via de Maastunnel bent u snel in het Centrum. De ring van Rotterdam ligt op vijf minuten rijden.

  • Wat: Kennismaken met Carnisse en aanbod woningen
  • Wanneer: zaterdag 28 april 2018
  • Hoe laat: tussen 10:00 uur en 12:00 uur
  • Waar: Texelsestraat 18 (pand Huis van Carnisse)