Aangepaste dienstverlening door corona

Woonbron volgt de ontwikkelingen rond corona op de voet. We zijn u gewoon van dienst, maar we nemen wel maatregelen om het risico op verspreiding van het coronavirus te beperken. We volgen het advies van het RIVM. Zo beschermen we u en onze medewerkers. Hieronder leest u meer over hoe onze dienstverlening eruit ziet.

Laatste update: 6 mei 2021 - 09.00 uur.

Veiligheid staat voorop!

We hanteren maatregelen om het risico op verspreiding van het coronavirus te beperken. Wij stellen u vooraf enkele vragen over uw gezondheid. Mocht u zelf twijfelen over een reparatie die al is gepland en deze willen annuleren, is dat uiteraard mogelijk.

Stuur ons een bericht via WhatsApp (06 83 90 98 55), Facebook Messenger of ga naar ons contactformulier. U kunt ons ook bellen op 088 966 00 00 (huurders) of 088 966 04 00 (eigenaren).

Voor klanten van Woonbron

U heeft de huur opgezegd
Eerste inspecties en eindinspecties doen we voorlopig digitaal.

U wilt urgentie aanvragen
Het aanvragen van urgentie is per gemeente verschillend en er zijn continu veranderingen door de situatie met corona. Op onze website plaatsen we zo goed mogelijk wat de actuele status is.

Woningruil
Wij nemen tijdelijk geen nieuwe verzoeken tot woningruil aan. Om een verzoek te beoordelen, zijn diverse afspraken met beide ruilkandidaten noodzakelijk. Daarbij zijn 1 of meerdere medewerkers van Woonbron betrokken. Dit past niet binnen de huidige maatregelen van het RIVM.

Voor klanten van Woonbron Makelaars

U koopt (misschien) via Woonbron Makelaars
Alle open huizen en groepsbezichtigingen gaan voorlopig niet door. Bent u geïnteresseerd in een woning? Dan kunt u via de website van Woonbronmakelaars.nl reageren op de woning.

Voor klanten van Woonbron VvE Beheer

U heeft binnenkort een VvE-vergadering
Om het risico op verspreiding van het coronavirus te beperken, beperkt de overheid onder meer samenkomsten.

Deze maatregel heeft ook betekenis voor de jaarvergaderingen. Nu de vergadering niet altijd 'aan de vergadertafel' kan plaatsvinden, hebben we binnen het juridisch kader naar alternatieven gezocht. Besluitvorming door de VvE is namelijk van belang om activiteiten voor het komende jaar zeker te stellen. Wij gaan nu voor elke VvE maatwerk inzetten om toch besluiten, maar dan vaak ook 'op afstand', te kunnen nemen. Uw medewerking is van groot belang. In de uitnodiging van uw jaarvergadering leest u hoe u bijdraagt aan het draaiend houden van uw VvE in deze moeilijke tijd. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Bel ons niet. We nemen zelf contact met u op. We zetten de vergaderstukken alvast voor u klaar in Twinq. Hier krijgt u een mail of brief over.