Stages

Bij ons leer je tijdens een afstudeer- of meewerkstage hoe de praktijk van een wooncorporatie in elkaar steekt.

Ook kom je erachter hoe het is om in een organisatie te functioneren en leer je veel over jezelf. Je ontdekt wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. Een stage bij ons betekent dat je met concrete opdrachten uit onze dagelijkse praktijk aan de slag gaat. Je krijgt hierbij hulp van collega’s.

Woonbron is een lerende organisatie en hoopt van jou ook iets te leren. We staan open voor jouw frisse blik. We zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste studenten. Binnen Woonbron kun je stage lopen bij verschillende afdelingen. Je kunt zowel een meewerkstage als een afstudeerstage doen.

Zo solliciteer je

Ben je enthousiast en wil je waardevolle praktijkervaring opdoen? Al onze stages vind je in het overzicht op de pagina vacatures. Je solliciteert direct door op de button in de vacature te klikken en je CV en motivatiebrief te uploaden. We nemen dan contact met je op.

bekijk vacatures
Staan er op dit moment geen stageplekken open voor jouw opleiding maar wil je toch gericht een stage verzoek bij Woonbron indienen? Dan kun je een open sollicitatie insturen via de algemene vacature voor stagiairs.

Bij vragen kan je contact opnemen met onze afdeling P&O via peno@woonbron.nl of telefoonnummer 088 966 00 00.