Campus Hoogvliet (Rotterdam)

Woonbron heeft alleen studentenwoningen op de Campus Hoogvliet. Ben je op zoek naar een studentenkamer? Kijk dan op de website van Stadswonen in Rotterdam en Duwo in Delft.

De Campus Hoogvliet ligt in de wijk Meeuwenplaat. Het woongebouw bevindt zich in de buurt van het winkelcentrum Meeuwenplaat, een supermarkt en het metrostation Zalmplaat. Met deze metro sta je binnen 30 minuten in hartje Rotterdam. De Campus Hoogvliet heeft een wijkrestaurant en een sportschool. Woonbron verhuurt 94 studio's aan studenten tussen de 18 en 27 jaar.

Deze woningen verhuren we alleen via Woonnet Rijnmond.

Bekijk aanbod huurwoningen


De 94 studio's in het woongebouw op de Campus Hoogvliet zijn 25 m2 tot 44 m2. Alle studio's hebben een eigen keuken, badkamer, toilet en vloerverwarming.

De kleinere studio's kosten ongeveer € 510,- per maand (in 2024). Dit is inclusief stookkosten en servicekosten. Als je ouder bent dan 18 jaar, kun je misschien huurtoeslag krijgen voor deze studio's.

De grotere studio's kosten tussen de € 740,- en € 790,- per maand (in 2024). Dit is inclusief stookkosten en servicekosten. Als je ouder bent dan 23 jaar, kun je misschien huurtoeslag krijgen voor deze studio's.