Campus Hoogvliet (Rotterdam)

De Campus Hoogvliet ligt in de wijk Meeuwenplaat. Het woongebouw bevindt zich vlakbij het winkelcentrum Meeuwenplaat, een supermarkt en het metrostation Zalmplaat. Met deze metro sta je binnen 30 minuten in hartje Rotterdam.

Op de begane grond van het woongebouw Campus runnen Zadkine en PENTA College CSG een wijkrestaurant dat meerdere avonden per week open is.

Naast het woongebouw en diverse scholen, is er ook de mogelijkheid om te sporten in het sportgebouw.

Ben jij een ambitieuze student tussen de 18 en 27 jaar én ben je op zoek naar een betaalbare kamer in een studentenwoning of een eigen studio? Dan is wonen op de Campus Hoogvliet iets voor jou!

Meer info over onze studio's

In het woongebouw op de Campus Hoogvliet bevinden zich 94 studio's variërend van 25 m² tot 44 m². De kleinere studio's hebben een huurprijs van ongeveer € 465,00 per maand inclusief stook- en servicekosten. Voor deze studio's kan je huurtoeslag aanvragen vanaf 18 jaar.

De grotere studio’s hebben een huurprijs van € 560,00 tot € 670,00 inclusief stook- en servicekosten, waarbij huurtoeslag mogelijk is vanaf 23 jaar. Alle studio’s hebben een eigen keuken, badkamer en toilet en zijn voorzien van vloerverwarming.

Meer info over onze studentenkamers

In het mooi vormgegeven woongebouw op de Campus Hoogvliet vind je naast 94 woonstudio's 2 comfortabele groepswoningen met elk 8 kamers. Een uitgelezen kans om op jezelf te wonen tussen andere ambitieuze, jonge mensen.

De kamers hebben afmetingen van 9 m² tot 13 m² met een huurprijs van € 265,00 tot € 315,00 per maand inclusief stook- en servicekosten. Naast de kamers beschikken de studentenwoningen over een gemeenschappelijke ruimte. Deze bestaat uit een woonkamer, een keuken inclusief apparatuur, 2 douches, 2 toiletten en een wasruimte bestemd voor een wasmachine en wasdroger voor gezamenlijk gebruik.

Hoe kom ik in aanmerking voor een studio of studentenkamer?

Woonbron biedt de studio's en kamers alleen aan via Woonnet Rijnmond. Voorheen organiseerden we kennismakingsdagen. Dit doen we niet meer.

Wanneer is de kennismakingsdag?

Voorheen organiseerden we kennismakingsdagen. Dit doen we niet meer. We bieden de studio's en kamers nu alleen aan via Woonnet Rijnmond.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over het huren van een studio of studentenkamer kun je contact met ons opnemen.

Downloads
Plattegronden van de studio's, studentenkamers en de groepswoning.

Voor kandidaten tot 23 jaar

Groepswoning voor kandidaten tot 23 jaar

Voor kandidaten vanaf 23 jaar

* Gecommuniceerde prijzen zijn gebaseerd op het prijspeil van medio 2019.