Nieuwbouw Van Kinsbergen (Dordrecht)

Wij bouwen aan de Van Kinsbergenstraat in Dordrecht 64 appartementen en 16 eengezinswoningen. Alle 64 appartementen komen in de sociale verhuur en bieden we aan via Woonkeus in 2023. De 16 eengezinswoningen zijn allemaal verkocht. Meer informatie vind je op Nouvelle Wonen.

64 appartementen (sociale verhuur)

Alle appartementen in de sociale verhuur, bieden wij aan via Woonkeus. De planning is dit dit medio het eerste of tweede kwartaal van 2023 gebeurt.

Nouvelle Wonen

16 eengezinswoningen (verkoop)

Alle woningen zijn verkocht!

Deze eengezinswoningen gaan allemaal in de verkoop via de verkoopmakelaar Waltmann Makelaars. Meer informatie over de verkoop van deze woningen vind je op de site Nouvelle Wonen.

De inschrijving voor de koopwoningen is gesloten.

Planning (onder voorbehoud)

Wat?

Wanneer?

  • De bouw is gestart (april 2022)
  • Oplevering appartementen blok 1 (sociale verhuur)
  • medio mei 2023 (inschrijving gaat via Woonkeus)
  • Oplevering appartementen blok 2 (sociale verhuur)
  • medio september 2023 (inschrijving gaat via Woonkeus)

Warmtenet

Deze nieuwbouwwoningen sluiten we aan op het warmtenet van HVC. Zo dragen we bij aan 'De Drechtsteden gaan voor nieuwe energie'.

De Drechtsteden gaan voor nieuwe energie

In de regio Drechtsteden hebben bijna dertig organisaties het Energieakkoord Drechtsteden afgesloten. Samen zetten zij de schouders onder de energietransitie en missie: de Drechtsteden gaan voor nieuwe energie. De deelnemende organisaties zien de energietransitie als een grote operatie, maar ook als een kans om de aantrekkingskracht van de regio te verbeteren. Het zorgt bijvoorbeeld voor nieuwe werkgelegenheid, voor duurzame woningen en voor schonere lucht.

Meer informatie: Drechtsteden gaan voor nieuwe energie

Deelnemende partijen

Update: 21 juli 2021

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.